Aart Willems

Vestigingsmanager Keukenmaxx Barendrecht

Sinds januari 2003 ben ik werkzaam bij DMG en momenteel werk ik als vestigingsmanager voor Keukenmaxx in Barendrecht. Ik bekleed deze functie met veel plezier en ben verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de vestiging. Dit doe ik samen met een groot team van verkopers en een gastvrouw in een zeer mooie showroom. Elke dag weer het maximale uit je team en de klant halen is mijn doel.

Wat ik aansprekend vind om te werken bij DMG zijn de mogelijkheden binnen de organisatie. Naast het doorgroeien in functie is het ook mogelijk om door te groeien in formule. Mocht de formule jou als persoon niet passen dan kun je dus de overstap maken naar een andere formule. De kans dat je scoort bij een formule die je past is dan vele malen groter.

Daarnaast is DMG de grootste leverancier op het gebied van keukens, badkamers en meubelen en biedt DMG de klant het grootste assortiment. Het is een stabiele werkgever met ruimte tot ontplooiing. Deze combinatie maakt het voor mij een eer om voor DMG te werken.