Danielle den Breejen

Commerciële gastvrouw Mandemakers Keukens Barendrecht

Ik werk sinds 2008 bij Mandemakers Keukens in Barendrecht. Ik ben het visitekaartje van de winkel en zorg voor een goed en warm ontvangst van onze klanten. Het is belangrijk dat klanten zich meteen op hun gemak voelen en ik vind het dan ook een uitdaging om ze meteen vanaf het eerste moment te enthousiasmeren. Zo zorg ik ervoor dat er iedere dag een verse cake of appeltaart klaarstaat en het de klanten aan niets ontbreekt. Als ik direct bij binnenkomst van de klant merk, dat ik een goede klik heb, ga ik zelf met hen de winkel in. Ik ben dan een uur met ze in gesprek over wat ze willen en ga alvast kijken naar de juiste stijl en kleur van de keuken. Daarna draag ik ze over aan een verkoopadviseur om de keuken verder uit te werken. Als gastvrouw ben je ook verantwoordelijk voor al het telefoon- en mail verkeer en verwerk ik alle administratie die voortkomt uit de keukenverkoop.

DMG is voor mij een goede werkgever omdat er veel persoonlijk contact is met collega’s en leidinggevende maar ook door de doorgroeimogelijkheden die DMG biedt. In mijn functie als gastvrouw krijgen we ieder jaar trainingen en coaching zodat we altijd scherp zijn en steeds nieuwe tips en tricks geleerd krijgen. Naast de standaard trainingen kun je jezelf ook persoonlijk ontwikkelen als je daar om vraagt. Zo heb ik een korte masteropleiding mogen volgen bij Miele waardoor ik een privé kookdemonstratie van 3 gangen aan klanten heb kunnen geven. Hierbij heb ik uitgebreid een toelichting kunnen geven op de combistoomoven. De klanten waren zo enthousiast dat ze mij een bos bloemen hebben gegeven voor de goede uitleg en voor de gezellige avond. Het belangrijkste in mijn werk vind ik dat de klant tevreden, geïnspireerd en met een glimlach de winkel verlaat.

DMG is voor mij een goede werkgever omdat ze mij een goede job bieden met voldoende uitdaging om mezelf te ontplooien en ze rekening houden met je privé situatie. Ik kan mijn werk en gezin dan ook op een goede manier combineren.