Edwin Veltman

Regiomanager KeukenConcurrent Regionaal

In januari 2010 ben ik gestart als regiomanager in opleiding. Op dat moment bekleedde ik nog een marketing functie op het hoofdkantoor maar ik wilde meer rechtstreeks met de klanten te maken hebben. Als regiomanager komt voor mij mijn hele wensenpakket samen. Sales, marketing en klantcontact. Hoe maak je van een bezoeker een klant? Ik houd van de afwisseling in mijn werk. Naast dat ik mensen aanstuur, verkoop ik zelf ook nog mee, bepaal ik de strategie en verzin ik acties.
Ik help mensen graag mee in hun commerciële ontwikkeling. Dit zie je direct terug in het resultaat wat mij weer enorm triggert. Ik zou niets kunnen bedenken dat ik niet leuk vind.

Klantvriendelijkheid betekent voor mij de klantverwachting overtreffen. Dit moet in je zitten denk ik. Je doet alles wat de klant wil met een grote lach op je gezicht, maar het moet wel commercieel kloppen voor je organisatie. Ik wil winnen. Op persoonlijk vlak wil ik de beste zijn maar ook wil ik dat KeukenConcurrent de beste is en dat DMG de beste is.

De retailmarkt betekent actie. Je ziet meteen resultaat van je inspanning; heerlijk vind ik dat. Ik ben eigenlijk altijd met mijn werk bezig maar het voelt niet als werk. Het voelt alsof het mijn eigen 14 winkels zijn. Ik vind DMG een zeer professionele organisatie. Op alle verschillende disciplines werken professionals. De cultuur is open en toegankelijk door de platte organisatiestructuur. We denken in kansen. Bij DMG hebben we daar een mooie quote voor : “Hoe wel? “