Jos Foster

Verkoper sanitair Wooning Den Haag

Ik werk sinds december 2009 als Verkoper sanitair bij Wooning. In eerste instantie ben ik in het filiaal Bergschenhoek begonnen, daarna ben ik naar Den Haag gegaan. We beginnen iedere dag met een dagopstart en bespreken wat er die dag gedaan moet worden. Daarna werken we de lopende offertes uit en verwerken we onze administratie. Wanneer er een klant in de winkel komt dan gaat dat natuurlijk altijd voor. De klant is koning, het is onze taak om de klant onvoorwaardelijk te ontzorgen en in de watten te leggen.

Ik vind mijn werk ontzettend leuk, sterker nog, ik heb nog geen dag gehad dat ik het niet leuk vond. Mijn collega’s zijn gezellig en de sfeer is goed. DMG is een groot bedrijf, maar het voelt wel als een hecht familiebedrijf. Ik krijg een kick als ik mijn naam bovenaan de omzetlijst zie staan!

Ik heb een keer iets heel leuks mee gemaakt. Ik had een badkamer aan een klant verkocht die kort daarop zijn huis verkocht. Binnen zeer korte tijd had deze klant een nieuw huis en kwam wederom bij mij een nieuwe badkamer kopen! Dan heb je het goed gedaan denk ik.