Marjolein Heutink

Verkoper meubelen Montel Breda

Sinds oktober 2010 ben ik werkzaam als Verkoper meubelen bij Montel in Breda. Het leuke is dat mijn moeder en mijn dochter ook bij een formule van DMG werken. Zij werken net als ik op de woonboulevard in Breda. Ik ontvang klanten en adviseer ze bij de aankoop van hun “woondroom “. Ik help hen met het maken van de juiste keuzes en maak schetsen van de woonruimte van de klanten. Ik vind het heerlijk om samen over hun interieur na te denken.

Naast de verkoop hoort ook administratie bij de taken en moeten we samen met de collega’s de winkel netjes houden. De klanten die komen krijgen bij ons het gevoel dat ze op visite zijn. Zo ontvangen wij iedereen met koffie en gebak. Het is zo leuk om de klanten blij te maken! Een extra motivatie is voor mij om samen met het team doelen te bereiken. In ons team gunnen wij elkaar veel. Heeft de één soms wat minder verkocht dan houdt het team daar rekening mee door de volgende klant door diegene te laten helpen. Zo kan iedereen zijn of haar persoonlijke targets halen.

Je kan door het jaar heen namelijk leuke bonussen verdienen door bepaalde artikelen te verkopen en afgesproken omzetten te halen. De klik tussen de collega’s is zo goed dat we regelmatig uiteten gaan of een dagje weg. Ik vind dat bij DMG alles goed is geregeld. De arbeidsvoorzieningen zijn goed en daarnaast is er ook voldoende mogelijkheid tot zelfontplooiing. Dit wordt juist gestimuleerd. Regelmatig kun je deelnemen aan diverse cursussen, zoals bijvoorbeeld een tekencursus. Laatst heb ik na anderhalf jaar opleiding mijn MBO detailhandel behaald. Daar ben ik hartstikke trots op!