Martijn Kloek

Regiomanager Brugman Landelijk

Ik ben sinds 1998 werkzaam bij Brugman en ben destijds begonnen als verkoper sanitair in Amersfoort. Nadat ik me had bewezen als topverkoper mocht ik de functie van vestigingsmanager gaan vervullen. Dit was een leuk en leerzaam ontwikkeltraject met als bekroning in 2007 de titel van “vestigingsmanager van het jaar”. Ook als vestigingsmanager had ik nog genoeg ambities om nog een stap te willen maken naar regiomanager. Sinds 2006 heb ik die rol binnen Brugman Keukens & Badkamers.

Als regiomanager heb ik een heel breed takenpakket.Ik begeleid de vestigingsmanagers in het zo goed mogelijk uitoefenen van hun functie waarbij we onder andere kijken naar resultaten en personeel. Ik ondersteun ze met in maken van plannen om de omzet en marge te halen maar geef ook trainingen om het personeel verder te ontwikkelen en het beste uit iedereen te halen. Daarnaast begeleid ik de vestigingen bij het terughalen van offertes. Natuurlijk zorg ik ook voor een goede bezetting op alle vestigingen door het voeren van sollicitatiegesprekken en het aannemen van de beste verkopers. Ik ben van mening dat goede focus zorgt voor succes. Als je overtuigd bent dat je de keuken of badkamer gaat verkopen dan weet ik zeker dat het gaat lukken.

Een van de leukste dingen in mijn werk zijn onze VIP acties. Dan zijn we tot 24.00 open maar werken we in de praktijk meestal tot 3.00 uur door. Dan zorgen we voor een rode loper, champagne en lekkere hapjes. De sfeer die er dan hangt is super goed en dat zorgt voor een top resultaat.