Matt Henskens

Oud stagiair P&O Waalwijk

De periode van 1 september 2014 tot 23 januari 2015 heb ik stage mogen lopen bij DMG. Een fantastische periode bij een bedrijf waar de ambitie vanaf spat. Vanaf het moment van binnenkomen ben ik zeer openhartig ontvangen.

Ik studeer bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Als inwoner van Kaatsheuvel is iedereen natuurlijk bekend met het fenomeen Ben Mandemakers. Bij het zoeken naar een stageplaats kwam ik dus al snel terecht bij De Mandemakers Groep. Via de website heb ik gereageerd op de vacature voor stagiair P&O. Ik heb gesolliciteerd voor een P&O stage omdat ik graag meer wil zien van dit specifieke vakgebied. Al snel mocht ik op gesprek komen en werd ik aangenomen. Mijn stage bestond deels uit meewerken en voor het andere deel uit een opdracht. Het meewerken op de afdeling P&O is mij super goed bevallen. Er werken hele leuke collega’s die allemaal jong van geest zijn. Als stagiair heb ik mezelf vanaf het begin af aan zeer gewaardeerd gevoelt binnen DMG.

Voor mijn opdracht heb ik onderzocht waarom studenten uit de regio Amsterdam en Utrecht nauwelijks tot niet reageren op de bijbaan vacatures van DMG. Dit was een ontzettend leuk onderzoek. Om het hele proces te leren kennen heb ik ook verschillende meeloopdagen gehad. Zo heb ik een dag in het magazijn gewerkt en ben ik mee geweest met het bezorgen van keukens. Ik zou later zeker willen werken voor een organisatie als DMG. De professionaliteit en werksfeer zijn echt uniek. Daarnaast is het natuurlijk ook fantastisch om iedere dag weer te mogen werken in dit mooie gebouw.