Mieke Faro

Commerciële gastvrouw CVT Keukens Tilburg

In november 2008 ben ik begonnen bij DMG. In de loop der jaren is mijn functie wel wat veranderd omdat de gastvrouwen steeds meer commercieel bezig zijn.

Mijn werk is erg afwisselend, het is nooit saai. Het leuke aan het commercieel bezig zijn is, dat de klanten mij snel informatie toevertrouwen. Ik stel de mensen op hun gemak met een kopje koffie en iets lekkers. Dan maak ik een praatje met ze en weet al snel wat de wens van de klant is. Ook de administratie van de winkel is in handen van de gastvrouw. Ik had nooit gedacht dat ik dat nog zou kunnen leren want ik ben inmiddels 57 jaar. Mijn lieve collega’s hebben het mij geleerd en ik vind het hartstikke leuk om te doen.
Iedere dag dat ik naar mijn werk rijd, word ik oprecht blij van die geweldig mooie showroom waarin ik mag werken. Ik heb al veel showrooms van binnen gezien maar ik vind die van ons is toch de mooiste!
Er kwam ooit eens een stel binnen die zo onder de indruk was van onze showroom dat die mensen dachten dat wij niets voor hun konden betekenen. Op het moment dat ze naar buiten wilden gaan sprak ik ze aan en heb ik ze voorgesteld aan een verkoper. Ze hebben uiteindelijk toch een keuken bij ons gekocht.

DMG is een groot en gezond bedrijf. Het salaris is altijd precies op tijd, iets wat ik erg belangrijk vind. En je bent een mens, geen nummer. Wanneer er iets van je hart moet dan is men er voor je en kun je altijd terecht voor een luisterend oor.