Sebastian Huijben

Assistent-controller Hoofdkantoor Waalwijk

Ik ben sinds 2010 werkzaam bij DMG als assistent-controller. Ik heb Bedrijfseconomie gestudeerd en ben na mijn studie direct bij DMG aan de slag gegaan. Hier heb ik nog een post HBO opleiding Financiële analyse en rapportage mogen volgen. DMG is een grote organisatie met meer dan 20 verkoopformules. Dit zorgt ervoor dat er veel variatie zit in mijn werkzaamheden en dat geen dag hetzelfde is. Er hangt een goede informele sfeer binnen de organisatie en er is sprake van een flinke dosis collegialiteit. Doordat DMG zo groot is, krijg je te maken met een grote diversiteit van het inzichtelijk maken van de cijfers, belasting projecten, procedures verbeteren, werkkostenregeling etc.

Samen met mijn collega’s zorg ik voor een up-to-date administratie waarin we vooral bezig zijn met het maken van diverse maandelijkse analyses, het verzorgen van maandafsluitingen, rapportages, belastingaangiftes en het bewaken van balansrekeningen. Daarnaast zijn we veel bezig met het uitvoeren van ad-hoc werkzaamheden op verzoek van de directie en afdelingsmanagers.

Mijn drijfveer binnen mijn werkzaamheden is om de cijfers en het resultaat van de formules inzichtelijk te maken. Deze toe te lichten en te bespreken met de afdelingshoofden en het eventueel verbeteren van de processen. Daarnaast vind ik het een uitdaging om iedere dag weer nieuwe dingen te leren.

Uniek aan DMG zijn de personeelsfeesten. DMG doet er echt alles aan om er een onvergetelijke avond van te maken. Ieder jaar is het weer een erg mooie en unieke ervaring.

DMG is een stabiele en informele organisatie met goede doorgroeimogelijkheden en een goede dosis loyaliteit naar de werknemer, dit maakt DMG een goede werkgever.