Suzanne Schillemans

Verkoper keukens Keuken Kampioen Goes

Ik ben sinds mei 2011 werkzaam bij de Keuken Kampioen in de functie van verkoper. In deze functie ben ik verantwoordelijk voor de verkoop van de mooiste keukens van Nederland. Ik ontvang de klanten en ontzorg hen in het gehele traject bij het aanschaffen van de keuken. De veelzijdigheid van de functie spreekt mij enorm aan, elke dag is anders. Daarnaast vind ik het leuk wanneer een klant enthousiast wordt wanneer ik met passie vertel over onze keukens. Klanten kopen vooral op gevoel en vertrouwen en wanneer ze bij mij een keuken kopen, geeft mij dat een enorme kick.

Mijn grootste drijfveer is een tevreden klant. Ik heb klanten die me uitnodigen om de nieuwe keuken te komen bekijken of een taart komen afgeven om me te bedanken voor de mooie keuken. Kijk daar doe ik het voor, een tevreden klant en goede reclame voor ons bedrijf!

Bij DMG werken betekent voor mij werken bij een professioneel en persoonlijk familiebedrijf. Binnen de organisatie heb je volop mogelijkheden om door te groeien. Ik ben zelf begonnen in de functie van gastvrouw en heb nu de mogelijkheid gekregen om verder als verkoopster aan de slag te gaan. Ik ben heel blij met deze kans en de mogelijkheid die ik heb gekregen om daarvoor een opleiding te volgen.