De voordelen van DMG

Werken bij DMG kent enorm veel voordelen. Allereerst kom je terecht in een financieel gezond, informeel en dynamisch bedrijf. Binnen het hele bedrijf voel je een positieve sfeer waarbij je veel samenwerkt met je collega’s van verschillende afdelingen. In alle functies mag je afwisselend werk verwachten met een marktconform salaris en goede toekomstmogelijkheden. En dat is nog lang niet alles, want er zijn nog véél meer pluspunten.

 

DMG - Personeelskorting
Korting in onze winkels

Als je de hele dag met onze mooie producten bezig bent, wil je vast ook voor je zelf lekker kunnen shoppen. Zodra je 6 maanden bij DMG werkt, doe je dat met een aantrekkelijke personeelskorting. Je kunt dan bij alle DMG-winkels tegen een speciale prijs keukens, meubelen, sanitair en losse onderdelen of accessoires kopen.

 

Collectieve Zorg
Collectieve zorgverzekering

DMG werkt met een collectieve zorgverzekeraar, die alle medewerkers van DMG een pakket op maat aanbiedt tegen een extra laag tarief. Je bepaalt zelf of je je hierbij wilt aansluiten.

 

DMG Acadamy
DMG Acadamy

Volgens een bekend gezegde ben je nooit te oud om te leren. Voor DMG spreekt het dan ook vanzelf dat je als medewerker een opleiding kunt volgen, die je nodig hebt om je (nieuwe) functie te kunnen uitoefenen. In dat kader verzorgt de afdeling Opleidingen diverse cursussen en opleidingen. Daarbij staan onze deskundige trainers en professionele trainingsfaciliteiten in Waalwijk tot je beschikking.

 

kinderdagverblijf
Kinderdagverblijf

Ga je werken op één van onze hoofdkantoren in Waalwijk of in de omgeving van Waalwijk? Dan kun je gebruik maken van Ziezo, het interne kinderdagverblijf dat is gevestigd op het hoofdkantoor van DMG Keukens. Hier kun je je kind(eren) tussen 6.45 en 18.45 uur laten spelen tegen een zeer scherp tarief. Een heerlijk gevoel dat je lekker dichtbij je kind(eren) aan het werk bent!

 

DMG - Bedrijfskantine
Inpandig bedrijfskantine en café

Alle hoofdkantoren in Waalwijk beschikken over een eigen restaurant en inpandig café, waar je bijvoorbeeld gezellig met collega’s het weekend kunt inluiden tijdens een vrijdagmiddagborrel. Ook als je voor training in Waalwijk bent, kun je van deze faciliteiten gebruikmaken.

 

Sportschool logo
Interne sportschool

Woon je in de omgeving van Waalwijk, dan kun je op het hoofdkantoor van DMG Keukens kosteloos gebruikmaken van de interne sportschool. Daarbij word je door professionele trainers begeleid.

 

DMG - Personeels Vereniging
Personeelsvereniging
De personeelsvereniging organiseert super leuke feesten, zoals het befaamde DMG-feest dat elke anderhalf jaar plaatsvindt. Maar ook het grote Sinterklaasfeest voor de kleine DMG-ers onder ons. Verder regelt de PV leuke uitjes met korting. En als lid van de PV kun je gebruik maken van Cultuur werkt: je kunt dan met het hele gezin of vrienden met korting naar theatervoorstellingen, concerten, films en nog veel meer. Neem eens een kijkje op de Facebookpagina van de PV!

 

Blog 1
DMG Blog en Intranet

Het nieuws binnen DMG is te volgen op de DMG blog. Hier worden wekelijks nieuwe berichten geplaatst zodat je helemaal up-to-date bent. Medewerkers en afdelingen kunnen ook zelf nieuwsberichten insturen. Daarnaast vind je veel interessante informatie op intranet.

 

DMG - Social Media
Social Media

Binnen DMG zijn we actief op ‘social media’. Je vindt ons dan ook terug op Facebook en LinkedIn! Via interessante artikelen, leuke wetenswaardigheden en verrassende foto’s zoeken we de interactiviteit op met onze volgers.

 

Dit zijn natuurlijk nog lang niet alle voordelen die DMG je kan bieden. Maar dat merk je vanzelf als je bij DMG gaat werken!

 

Bekijk de interactieve video!

Benieuwd naar de waarden van DMG? Doorloop dan de interactieve video en bepaal zelf hoe de video verloopt!
Schud jij uiteindelijk de hand van de heer Mandemakers?

Bekijk de video

Vacatures per mail?

Wil jij de nieuwste vacatures per mail ontvangen? Maak hier je persoonlijke vacature alert aan en ontvang de nieuwste DMG vacatures per mail.

Alert aanmaken