Bouwbureau

rsz_bouwbureau

Op het bouwbureau zijn we met 25 medewerkers verantwoordelijk voor alle nieuwe DMG-winkels, maar ook voor de restyling van onze bestaande winkels. We zijn continu bezig met de laatste trends en vernieuwingen voor alle winkels en formules. Dit begint met het bezoeken van verschillende interieurbeurzen in binnen- en buitenland. Hier doen we de ideeën op voor de restyling van bestaande winkelformules en het in de markt zetten van nieuwe formules.

Vervolgens gaan we bij onze leveranciers op bezoek om alles wat we hebben gezien op de beurzen in te kopen tegen een zo scherp mogelijke prijs. De ontwerpers en bouwkundig tekenaars maken samen met de stylisten het hele ontwerp van een winkel. In overleg met de Commercieel Directeur van een formule bepalen we welke keukens, badkamers en meubelen in de winkel komen te staan.

Zodra het ontwerp klaar is gaat onze projectbegeleider aan de slag met de winkel. Samen met de showroombeheerders en de stylist zorgt hij/zij ervoor dat de winkel er tiptop uit komt te zien en alle kans heeft om succesvol te worden.

Op het bouwbureau moeten mensen goed van elkaar op aan kunnen. Iedereen heeft een belangrijke rol in de totstandkoming van een winkel. Dat vergt veel zelfstandigheid en je moet zeker initiatief tonen. Ook creativiteit is van groot belang, net als de drang om alles te willen weten over de producten en materialen in de keuken-, meubel- en sanitairbranche. Omdat we met belangrijke deadlines werken, is er wel vaak enige vorm van druk aanwezig.

Bekijk onze andere afdelingen –>