Bedrijfsbureau

rsz_team_bedrijsbureau
Het bedrijfsbureau is niet alleen verantwoordelijk voor het assortimentsbeheer keukens en badkamers, maar ook voor de vertaalslag vanuit leveranciersproducten naar de interne organisatie en verkoop. Dit gebeurt door middel van het onderhouden van het ERP-systeem, het samenstellen van collectieboeken en het beheer van de informatiestromen vanuit de leverancier naar de organisatie.

Op de afdeling werken we met 11 medewerkers, die naast de algemene werkzaamheden hun eigen specialistische taken in het proces hebben. Iedere medewerker is zelfstandig genoeg om met leveranciers en collega’s van verschillende disciplines af te stemmen.

De taken op de afdeling zijn zeer divers en bevatten vele details. Om deze taken op een kwalitatief hoog niveau en met de nodige snelheid door te voeren, is een geconcentreerde werkomgeving een must. Elke medewerker heeft kennis van intern databasebeheer zoals het eigen ERP-systeem en officepakketten zoals Word, Excel, Access en Indesign.

Op de afdeling zijn we nu onder meer bezig met het optimaliseren van de interne databases met nieuwe assortimenten en het samenstellen van collectieboeken voor onze verkopers. Toekomstige projecten zijn het centraliseren van het Product Informatie Managementsysteem (PIM) en het automatiseren van de informatiestromen met onze leveranciers. Je merkt het al: op deze afdeling is altijd voldoende uitdaging!

Bekijk onze andere afdelingen –>