ICT

rsz_ict

Het ICT-werkveld bij DMG is breed. De afdeling ICT doet veel in eigen huis en ontwikkelt op kerngebieden ook eigen DMG-software. DMG heeft veel geografisch gespreide winkels die (centraal gestuurd) allemaal voorzien zijn van geautomatiseerde werkplekken en onder meer kassasystemen, pinautomaten en decentrale voorraad- en reserveringssystemen. Daarnaast beheert de afdeling de werkplekken van alle collega’s die werken op de hoofdkantoren, in de winkels en vanuit huis. Dit alles resulteert in een gevarieerd takenpakket.

Afhankelijk van je functie op de afdeling ICT kan je dag bestaan uit het helpen van collega’s met ICT-vragen, het ontwikkelen van een nieuwe webshop, het maken van nieuwe logistieke software en business intelligence en zelfs het opleiden van nieuwe collega’s.

De afdeling kenmerkt zich door het streven naar efficiency, (lean en mean) en praktisch beheer. Dat merk je onder andere in het grote aantal werkplekken dat met een relatief kleine groep mensen kan worden beheerd. DMG is klantgericht en dynamisch. Dat vraagt flexibiliteit van de ICT-afdeling. Er is een continue stroom van nieuwe ICT-ontwikkelingen en projecten vanuit de eigen ICT-afdeling en vanuit de organisatie.

De sfeer op de afdeling is informeel. Er is ruimte voor verantwoordelijkheid en eigen initiatief. Samen met 20 medewerkers zorg jij voor optimale performance van de organisatie en de systemen.

Bekijk onze andere afdelingen –>