Logistiek

werkzaamheden Magazijn heftruck op snelheid

Bij de afdeling Logistiek weten we van aanpakken! Met maar liefst 140 enthousiaste logistiek medewerkers verzorgen we het hele traject vanaf levering van de artikelen in één van onze magazijnen tot aan de levering van de artikelen bij de klant.

Omdat onze producten erg zwaar zijn werken er echte krachtpatsers in onze magazijnen. Maar ook voor het vervoeren van onze mooie keukens, sanitairproducten en meubelen moet je fysiek gezond zijn. Want als onze klant in een flat woont zullen de producten toch naar boven moeten. In ruil geeft zo’n tevreden klant je wel weer het dankbare gevoel waar je het elke dag voor doet!

Voor onze logistieke medewerkers bieden we verschillende opleidingen aan, zoals code 95 en een opleiding tot heftruckchauffeur. Je kunt zelfs een MBO-diploma via DMG halen.

Naast de ontwikkeling van onze medewerkers staat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel bij DMG. Voor de logistieke afdeling zie je dit terug bij het inzetten van een LZV (Langere en Zwaardere Vrachtautocombinatie), het behalen van de Lean and Green Award en de gezondheidsbus.

Ook zijn we druk bezig met het promoten van de logistieke sector in Waalwijk en omstreken – onder meer door het oprichten van het Logistieke Opleidingscentrum Waalwijk en het mede organiseren van de jaarlijkse Logistieke Dag in Waalwijk.

Als je in onze logistiek komt werken verwachten we een positieve en hands-on mentaliteit. Je bent een echte aanpakker die toch nauwkeurig kan werken.

Bekijk onze andere afdelingen –>