Montage

rsz_montage

Werken bij de montageafdeling is als het leggen van een puzzel van 1000 stukjes. Van niets maken we iets! En dat doen we met één gezamenlijk doel: het realiseren van de ultieme droom voor onze klanten.

Of je nu in de binnen- of buitendienst zit: aan jouw werk valt veel eer te behalen. Want wat is er nou mooier dan vanuit een stapel kartonnen dozen die droomkeuken voor de klant te creëren! Ook al zijn de tekeningen nog zo mooi: een keuken, badkamer of meubelinrichting komt pas echt tot leven als onze monteurs klaar zijn met hun werk. En mocht er onverhoopt toch nog iets mankeren, dan lossen onze gespecialiseerde servicemonteurs het snel op!

Bij ons gaat het niet om kwantiteit, maar om kwaliteit. En om die te kunnen waarborgen, leiden we al onze monteurs intern op. Dit gebeurt zowel op communicatief als op technisch vlak. Maar ook ‘binnen’ doen we er alles aan om de samenwerking tussen servicemontage en montage nog verder te optimaliseren. Zo zijn beide afdelingen sinds kort in dezelfde ruimte gehuisvest, waardoor de lijntjes bijna letterlijk korter zijn geworden. Door deze verbeterde samenwerking kunnen we sneller schakelen en zijn we weer een belangrijke stap dichter bij ons ultieme doel: een tevreden klant.

 

Bekijk onze andere afdelingen –>