P&O

Team P&O 1

De afdeling P&O bestaat uit 38 gedreven en enthousiaste medewerkers en is opgesplitst in de afdeling Personeelszaken, Recruitment, Opleidingen en Salarisadministratie. Als je bij DMG solliciteert, krijg je altijd een kennismakingsgesprek met één van onze recruiters. Zij zorgen ervoor dat jij op de juiste plek binnen DMG komt te werken, zodat de vacature wordt ingevuld met een gemotiveerde medewerker. Gaan we met elkaar in zee, dan zal Personeelszaken je contract opmaken en al je vragen over de arbeidsvoorwaarden of andere regelingen beantwoorden. Om ervoor te zorgen dat we er samen altijd uitkomen, staan ook onze HR-adviseurs (de gesprekspartners van onze managers als het gaat om personeelsbeleid) voor je klaar.

Vervolgens kun je beginnen in je nieuwe baan! Spannend, maar als het aan ons ligt zul je je bij DMG snel thuis voelen. Zo organiseert P&O elke maand een dag (de Meet & Greet) vol wisselende activiteiten, waarbij alle nieuwe medewerkers kunnen kennismaken met de organisatie. Voor veel functies krijg je ook een training die wordt gegeven door onze eigen professionele trainers. En onze Salarisadministratie zorgt ervoor dat je elke maand netjes je salaris krijgt.

Ook helpen zij je graag verder met vragen over bijvoorbeeld je pensioen. Kortom: P&O is er voor jou en zal er alles aan doen om samen met jou je ambities en successen binnen DMG waar te maken.

Bekijk onze andere afdelingen –>