Projecten

Calculators

Als je gaat werken op afdeling projecten betekent dat je veelzijdig moet zijn. Dat houdt in dat je
zowel commercieel, creatief , administratief maar ook technisch inzicht moet hebben. Afdeling projecten is een afdeling die met recht mag zeggen dat ze “DMG breed” is en houdt zich bezig met projecten in Keukens, Sanitair en Meubelen van A tot Z.
DMG projecten is actief in de B-to-B markt. Onze accountmanagers verrichten door heel Nederland acquisitie naar nieuwe projecten en hebben afspraken bij aannemers, projectontwikkelaars en beleggings-/ investeringsmaatschappijen. Ook zijn we actief in recreatieparken en werken we samen met en voor woningcorporaties. Kortom er zijn veel verschillende soorten projecten en projectklanten.

Vervolgens gaan onze calculators aan het werk om een mooie offerte te maken. Er wordt een ontwerp gemaakt en in nauwe samenwerking met het bedrijfsbureau wordt een voorstel gemaakt en een scherpe aanbieding neergelegd.

Als een offerte omgezet wordt in een opdracht, dan gaan we alles voorbereiden om definitief te bestellen en in samenwerking met de Keukenman of Badenman een planning maken voor de realisatie van het project. Betreft het een project waar we kopers gaan ontvangen in de showroom, ook dan wordt het project van A tot Z begeleid vanuit afdeling projecten.

Kortom; op afdeling projecten zijn heel veel verschillende werkzaamheden te doen en wordt er van je verwacht dat je stevig in je schoenen staat, maar toch flexibel bent. Het is een uitdagende en dynamische afdeling.

Bekijk onze andere afdelingen –>