Morres

Morres is...

In 1909 begon Fré Morres in een klein pand in het centrum van Hulst, aan de grens met België, een kleine meubelzaak. Eind zestiger jaren verhuisde het bedrijf naar het industrieterrein Tol, aan de rand van het historische, meest Vlaamse stadje van Nederland.

Morres bracht al vroeg een eigen catalogus uit en was één van de eerste woonwinkels met een webshop en zondagsopening. In 2009 kwam het bedrijf in handen van De Mandemakers Groep, één van de grootste ondernemingen op het gebied van woninginterieur. Vandaag de dag is Morres met recht uitgegroeid tot het grootste en meest vernieuwende woonwarenhuis.

Winkelen bij Morres is meer dan dat. Het is een beleving! Zodra je de schitterende winkel binnen gaat, kom je letterlijk in “onze wereld”. Ontvangst door onze gastvrouwen met een glimlach én een drankje. De perfecte mix van de vele topmerken, onze huiscollectie, Zeeuwse gastvrijheid en gepassioneerde medewerkers, geven de winkel een eigen unieke identiteit.

Werken bij Morres Wonen

Morres Wonen in Hulst heeft alles in huis om op 40.000 vierkante meter de klanten te inspireren, te verbazen en te verrassen. Dat doen we iedere dag opnieuw met toonaangevende meubelcollecties, met een grote collectie woonaccessoires en gedreven medewerkers die er een succes van willen maken. Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven medewerkers!

 

Er zijn momenteel 163 actuele vacatures bij DMG

Ligt jouw passie in de woonbranche? Kijk of er een vacature voor je bij zit.

Bekijk alle vacatures
 

"Welkom op de leukste afdeling binnen het woonwarenhuis."

Rob Blommaert
Teamleider Morres Kidzz.
Hulst

Ik ben begonnen in 2009 als weekendverkoper naast mijn studie. Zodra mijn studie het toeliet ben ik ... Meer