Nieuwenhuis Keukens

Nieuwenhuis Keukens is al 40 jaar lang de keukenspecialist van Noord-Nederland. In 1972 opende de eerste vestiging in Deventer. Inmiddels zijn er maar liefst vijf ruim opgezette showrooms in Groningen, Meppel, Deventer, Heerenveen en Assen.

Grote collectie
Voor elke kook- en keukenwens vindt u bij Nieuwenhuis Keukens een ruim aanbod in keukens voor de beste prijs. Zo mogen we ons de SieMatic-dealer van het noorden noemen. Maar we verkopen nog veel meer kwaliteitskeukens en topapparatuur.
Laat u verrassen door de Nieuwenhuis Selekt collectie: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete en comfortabele keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. Bovendien zijn ze zeer scherp geprijsd! Nieuwenhuis
Keukens levert al haar keukens met inbouwapparatuur van toonaangevende merken zoals ATAG, Bauknecht, Miele en Whirlpool.

Service en gemak
Onze vakkundige en ervaren adviseurs staan altijd voor u klaar: binnen en buiten onze winkelopeningstijden. Ze verdiepen zich in uw wensen, kookgewoonten en persoonlijke stijl. Houdt u van modern, landelijk of klassiek?
Welke keukenopstelling past bij u? En welke keukenapparatuur wilt u niet missen in uw keuken? Om een nog beter beeld te krijgen komt de adviseur zelfs bij u thuis. Zo krijgt u gegarandeerd het beste advies

 

Werken bij Nieuwenhuis Keukens

 

Wil jij werken bij dé SieMatic-dealer van het noorden? Niet voor niets is Nieuwenhuis Keukens de grootste en meest bekende keukenspeciaalzaak van Noordoost-Nederland. De gedreven en commerciële medewerkers van Nieuwenhuis Keukens verrassen onze klanten iedere dag weer met onze SELEKT collectie: fraaie, eigentijds vormgegeven, zeer complete en comfortabele keukens die volledig aan te passen zijn aan uw persoonlijke wensen. Past een persoonlijke benadering, gastvrijheid, betrouwbaarheid en 100% klanttevredenheid bij jou dan past Nieuwenhuis Keukens ook bij jou.

 

Er zijn momenteel 163 actuele vacatures bij DMG

Ligt jouw passie in de woonbranche? Kijk of er een vacature voor je bij zit.

Bekijk alle vacatures