Sanidirect

Sanidirect is in een korte tijd uitgegroeid tot een gerenommeerde leverancier van A-merken sanitair. De formule heeft inmiddels 15 vestigingen verspreid over Nederland en is in het bezit van een professionele webshop waar volop ontwikkelingen zijn. Sanidirect is een franchiseformule, je kan dus zelfs franchiser worden.

De kopersgroep is doelgericht, zelfstandig en ervan overtuigd dat ze zelf aardig wat kunnen regelen zonder alles zelf te doen, vandaar het internetconcept. Ze weten wat er in de wereld te koop is en zijn vaak slim. Ze zijn de doelgerichte mensen die A-merk kwaliteit op prijs kopen. Als ze besloten hebben dat hun badkamer en/of toilet een opknapbeurt nodig heeft of aan vervanging toe is, regelen ze dat op een efficiënte manier en het best direct bij Sanidirect.

Werken bij Sanidirect
Sanidirect kent een concept waarbij voor de showroom al het mogelijke wordt gedaan om te zorgen dat de verkopers zich 100% kunnen concentreren op de klanten die onze showroom bezoeken. Alle mogelijke randzaken zoals logistiek, service en de afhandeling van debiteuren en crediteuren worden centraal geregeld. Samen met Sanidirect Nederland wordt een BV gevormd waardoor voor de ondernemer het risico beperkt is en de kansen maximaal zijn!

 

Er zijn momenteel 156 actuele vacatures bij DMG

Ligt jouw passie in de woonbranche? Kijk of er een vacature voor je bij zit.

Bekijk alle vacatures
 

"Het mooie aan dit bedrijf vind ik dat je altijd gesteund wordt, zowel zakelijk als privé."

Marco ter Horst
Verkoper sanitair Sanidirect
Tilburg

Ik ben sinds maart 2012 werkzaam als verkoper bij Sanidirect, een franchiseformule van DMG. Ik verko... Meer