Keuken Kampioen

Keuken Kampioen is een gedreven bedrijf, enthousiaste mensen maken een enthousiast team, en dat zijn we! We leveren kwaliteitskeukens uit de eigen Keuken Kampioen keuken fabriek. Daar is een groot voordeel te behalen voor onze klanten.

  • De beste kwaliteit keukens voor de beste prijs
  • Grote keuze met eindeloze mogelijkheden
  • Heel snel geleverd
  • Laagste prijzen voor vele soorten apparatuur
  • Deskundige adviseurs

Wat is er werkelijk belangrijk bij aanschaf van een nieuwe keuken? U wilt natuurlijk waar voor uw geld! Dat betekent dus een degelijke en duurzame keuken, makkelijk in gebruik en onderhoud, voorzien van moderne apparatuur. En in de kleuren, materialen en afmetingen van uw keuze. Kortom: echte keukenkwaliteit voor een eerlijke prijs.

Werken bij Keuken Kampioen
Lijkt werken bij Keuken Kampioen je dè perfecte omgeving? Wij begrijpen je, want Keuken Kampioen is de grootste specialist in keukenapparatuur en ook één van de specialisten op het gebied van keukens. Daarbij biedt Keuken Kampioen super goede service en doordat wij in het bezit zijn van een eigen keuken fabriek bieden wij ook de beste prijs. Lijkt het je wat om dit proces van het bieden van service in combinatie met commerciële instelling toe te passen? Dan zou je eens moeten kijken naar onze vacatures en wellicht onze eigen site.

 

Er zijn momenteel 156 actuele vacatures bij DMG

Ligt jouw passie in de woonbranche? Kijk of er een vacature voor je bij zit.

Bekijk alle vacatures
 

"Het mooie van DMG vind ik dat het bedrijf blijft ontwikkelen."

Guido Visser
Regiomanager Keuken Kampioen
Regionaal

Ik ben sinds april 2004 werkzaam bij Keuken Kampioen. Meteen na school ben ik gestart als verkoper k... Meer