Woonexpress

Woonexpress is het grootste Nederlandse woonwarenhuis. Je vindt bij ons écht alles voor alle kamers van je huis allemaal onder één dak! Complete woonkamers, romantische slaapkamers, hippe kinderkamers en alles voor badkamer en keuken. Maar ook fraaie verlichting, wanddecoratie, badkameraccessoires, gordijnen en de allerleukste woonaccessoires.
Onze woonwarenhuizen zijn een echte woonbeleving en tonen je de allerlaatste woontrends en stijlen. We nemen je mee langs 30 verschillende ingerichte kamers waar je onwijs veel inspiratie op kunt doen. We tonen je uiteenlopende stijlen zoals modern, werelds, landelijk, industrieel enz. Voor ieder wat wils en dat voor verrassend lage prijzen! Wat je ook zoekt voor je huis … Woonexpress heeft het!

Werken bij Woonexpress
De vele keuzes, stijlen en oneindige mogelijkheden van ons ruime assortiment vragen om klantvriendelijke, gemotiveerde, enthousiaste en commerciële talenten! Ben jij die getalenteerde collega die elke dag met veel plezier onze klanten een ultieme winkelervaring bezorgt? We blijven continu in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor jou als medewerker liggen. Of je nu op zoek bent naar een weekend bijbaan naast je studie, een fulltime baan als verkoper of een managementfunctie, bij Woonexpress zijn de mogelijkheden eindeloos! Wil jij werken in een divers team die de nieuwste woonaccessoires en meubelen verkoopt? Solliciteer dan direct!.

 

Er zijn momenteel 163 actuele vacatures bij DMG

Ligt jouw passie in de woonbranche? Kijk of er een vacature voor je bij zit.

Bekijk alle vacatures
 

"Wij staan er met heel ons team, dat is onze kracht."

Bianco de Snoo
Verkoper keukens Woonexpress
Rotterdam

Ik ben werkzaam als verkoper keukens bij Woonexpress sinds juni 2011. Ik ben begonnen bij Woonexpres... Meer