Wooning

In 1960 begon Herman Wooning in Bergschenhoek een speciaalzaak in keukens, badkamers, tegels en bouwmaterialen. Heel bewust werd gekozen om deze producten op één adres te verkopen. Herman Wooning realiseerde zich destijds al hoe belangrijk het is om de klant de mogelijkheid te bieden zich op één plaats te oriënteren bij de belangrijke aankoop van een keuken of badkamer. En natuurlijk het gemak als men daarbij meteen tegels kan uitkiezen.

Wooning blijft groeien
Toen bleek dat groei niet uit kon blijven, werd een tweede zaak geopend in Rotterdam. Enkele jaren geleden zijn hier de zaken in Vlaardingen en Den Haag bijgekomen. Daarna hebben de vestigingen in Naaldwijk en Numansdorp hun deuren geopend. En in 2013 werd Spijkenisse toegevoegd als 7de vestiging. De filosofie van Herman Wooning, dat kwaliteit het bestaansrecht van een bedrijf is en zal blijven, geldt nog steeds. Terwijl het bedrijf groeit, blijft de sfeer van het familiebedrijf intact. Het huidige management van het bedrijf heeft de gedachte van Herman Wooning nog steeds hoog in het vaandel staan: “Zonder kwaliteit heeft een organisatie, zeker in deze tijd, geen kans van slagen. Wij hebben een naam hoog te houden.”

Wooning wil in haar showrooms een zo groot mogelijk aanbod van keukens, sanitair en tegels laten zien. En wel zo dat de consument een goed beeld krijgt van een keuken of badkamer. In de grote showrooms staan zo’n 130 keukenopstellingen, keurig ingericht en zo’n 100 badkamer opstellingen in alle stijlen en maten. Kortom, een compleet plaatje. Kijk voor meer informatie op de website van Wooning.

Werken bij Wooning

Wooning is al vele jaren een vertrouwd gezicht in de keuken-, sanitair- en tegelwereld. Sinds 1960 bieden we onze klanten niet alleen een bovengemiddeld goed product, maar ook uitstekende voorwaarden. Deze voorwaarden, zoals garanties en leveringsafspraken, zijn namelijk minstens zo belangrijk om onze naam als ‘de compleetste badkamer- en keukenspecialist’ waar te maken. En compleet, dat is Wooning zeker!

Wooning is altijd op zoek naar enthousiaste en gedreven mensen!

 

Er zijn momenteel 163 actuele vacatures bij DMG

Ligt jouw passie in de woonbranche? Kijk of er een vacature voor je bij zit.

Bekijk alle vacatures
 

"DMG is echt een goed geoliede motor."

Nicolette Stam
Verkoper Keukens Wooning
Bergschenhoek

Ik ben sinds 2002 werkzaam bij DMG. Ik ben van receptioniste doorgegroeid naar Verkoper keukens. Het... Meer