Geschiedenis

Van jongensdroom tot wereldzaak!

In 1978 startte Ben Mandemakers zijn keukenzaak in een klein schuurtje achter het huis van zijn ouders. In die tijd had Ben één belangrijke drijfveer: hij moest en zou bewijzen dat het beter kon in de keukenbranche, vooral op het punt van klantvriendelijkheid en kwaliteit voor een goede prijs. We kunnen nu met een gerust hart zeggen dat hij dat helemaal bewezen heeft.

Klantvriendelijkheid en kwaliteit hebben bij Ben Mandemakers altijd op de eerste plaats gestaan. Uiteraard op de voet gevolgd door scherpe prijzen en een dijk van een service. De klanten leerden Ben’s aanpak snel waarderen. Zo zorgde elke klant voor prachtige mond-tot-mondreclame. Het duurde niet lang of de eerste medewerkers kwamen: net zulke gedreven en enthousiaste mensen als Ben zelf. En het leuke is, dat een aantal van hen nog steeds bij het bedrijf werkt.

In de loop der jaren is DMG uitgegroeid tot de meest toonaangevende en grootste werkgever in Nederland op het gebied van keukens, meubelen en sanitair. Een werkgever met een grote ambitie. Want in alles streven we naar het allerbeste voor de klant, maar ook het allerbeste voor onze medewerkers.

Ben is altijd zijn grenzen blijven verleggen. Sterker nog: na het toevoegen van Sanitair en Meubelen aan de organisatie is hij letterlijk de grens overgegaan – en met succes! DMG mag zichzelf nu ook in Duitsland marktleider noemen en we hebben zelfs showrooms in België, Bonaire, Curaçao en Singapore.

Momenteel hebben we ruim 250 filialen in Nederland, meer dan 100 filialen in het buitenland, meer dan 5.000 medewerkers wereldwijd en een omzet van ongeveer 1,5 miljard euro wereldwijd.

Inmiddels gaat DMG verder dan keukens, meubelen en sanitair. Zo begeeft DMG zich sinds 2012 ook op de autoleasemarkt met merken als Opel, Audi en Volkswagen.

 

 

Bekijk de interactieve video!

Benieuwd naar de waarden van DMG? Doorloop dan de interactieve video en bepaal zelf hoe de video verloopt!
Schud jij uiteindelijk de hand van de heer Mandemakers?

Bekijk de video

Vacatures per mail?

Wil jij de nieuwste vacatures per mail ontvangen? Maak hier je persoonlijke vacature alert aan en ontvang de nieuwste DMG vacatures per mail.

Alert aanmaken