Sollicitatieprocedure

Afdeling Recruitment

Wij zijn Claudia, Corina, Ellen, Eva, Ismeta, Raquel, Sander, Shirley, Thijs en Yvonne en werken op de afdeling Recruitment van DMG. Vanuit ons hoofdkantoor in Waalwijk helpen wij DMG iedere dag om vacatures in te vullen met gedreven en enthousiaste collega’s. We zorgen ervoor dat je de vacatures gemakkelijk kunt vinden en dat de functieprofielen helder en duidelijk zijn. Uiteraard nemen we alle sollicitaties in behandeling. We lezen je CV en motivatie en kijken of je aan het profiel voldoet. Je mag altijd een terugkoppeling van DMG verwachten. Uit alle reacties gaan we op zoek naar die ene kandidaat die het beste past bij de vacature en onze DMG-cultuur. Want we willen maar één ding: dat DMG een goede en leuke collega rijker wordt!

Sollicitatieprocedure

Ben je enthousiast geworden over een vacature en vind je dat je de beste kandidaat bent? Dan komen we graag met je in contact. Dat werkt zo:

Stap 1: Digitaal solliciteren

Bij ons solliciteer je digitaal. Via de button ‘Solliciteer’ kom je op het sollicitatieformulier. Voeg je CV, motivatie en foto toe. Vul daarna het volledige formulier in (indien nodig inclusief korte vragenlijst) en verstuur alles.
Vervolgens bevestigen we via de e-mail dat we je sollicitatie hebben ontvangen.

Stap 2: Telefonische intake

Als we naar aanleiding van jouw motivatie of CV nog vragen hebben, nemen we telefonisch contact met je op.

Stap 3: Kennismakingsgesprek

Voldoe je aan het profiel, dan nodigen we je graag uit voor een kennismakingsgesprek met één van de recruiters. Voor de vacatures op één van de hoofdkantoren of logistiek zal dat gesprek plaatsvinden in Waalwijk. Voor de verkoopvacatures spreken we af bij één van vestigingen in het land indien mogelijk, zodat jouw reisafstand voor het gesprek zo kort mogelijk is.

Stap 4: Vervolggesprek of stagedag

Verloopt dit gesprek van beide kanten goed, dan nodigen we je nóg een keer uit. Voor onze hoofdkantoorvacatures voer je een tweede gesprek met de manager van de afdeling waar de vacature openstaat. Voor de verkoop kan dat een tweede gesprek met een (regio)manager zijn of een stagedag bij de formule waar je hebt gesolliciteerd. Ook voor onze vacatures in de logistiek en montage kun je een stagedag verwachten. Wanneer je wordt uitgenodigd voor een stagedag krijgen we allebei een goed beeld: jij van de functie waarop je solliciteert en wij van jou. Je loopt dan een dag ‘stage’ op een vestiging bij jou in de buurt of in één van onze magazijnen. We kijken naar je vaardigheden, hoe snel je nieuwe dingen oppakt en of je in het team past.

Stap 5: Afrondend gesprek

Als je beide rondes succesvol hebt doorlopen, nodigen we je uit voor een afrondend gesprek – meestal op één van de hoofdkantoren in Waalwijk. Je gaat dan op gesprek bij de Commercieel Directeur of verantwoordelijke manager om de arbeidsvoorwaarden te bespreken. Als jullie er samen uit komen, kunnen we je feliciteren met je nieuwe baan!

Welkom bij DMG!

 

Bekijk de interactieve video!

Benieuwd naar de waarden van DMG? Doorloop dan de interactieve video en bepaal zelf hoe de video verloopt!
Schud jij uiteindelijk de hand van de heer Mandemakers?

Bekijk de video

Team W&S

???????????????????????????????