Stage en afstuderen

We hebben binnen DMG regelmatig behoefte aan stagiaires. Niet alleen in de verkoop, maar ook in onze logistieke centra of op één van onze hoofdkantoren in Waalwijk. Studenten met verschillende studieniveaus en -achtergronden kunnen binnen ons bedrijf een snuffelstage, een meeloopstage of afstudeerstage volgen. Er zijn geen standaardvacatures voor stages, maar je kunt ons altijd laten weten wat je graag wilt leren of onderzoeken en waarom je dit speciaal bij DMG wilt doen. Dan kijken we samen of we iets voor elkaar kunnen betekenen.

Stage vacatures
Bekijk hier de openstaande stage vacatures. Zit de juiste stage vacature er niet tussen? Mail dan je CV naar vacatures@dmg.eu en overtuig ons met je motivatie om je aan te nemen als stagiair voor een bepaalde afdeling. Vergeet niet aan te geven voor welke periode je stage is en voor hoeveel uur per week, wie weet kunnen we je toch een stage aanbieden!

Matt Henskens

Stagiair P&O
DMG - Waalwijk

De periode van 1 september 2014 tot 23 januari 2015 heb ik stage mogen lopen bij DMG. Een fantastische periode bij een bedrijf waar de ambitie vanaf spat. Vanaf het moment van binnenkomen ben ik zeer openhartig ontvangen.

Ik studeer bedrijfskunde aan de Avans Hogeschool in ’s-Hertogenbosch. Lees verder...

Tom Scholte

Stagiair
DMG - Waalwijk

Ik heb mijn studie Opleidingskunde aan de HAN in Nijmegen afgerond met een afstudeeropdracht bij de DMG Academy. Via het praktijkbureau van mijn opleiding ben ik bij DMG terecht gekomen.

Ik was op zoek naar een geschikte afstudeeropdracht en DMG was op zoek naar een geschikte student. Bij het kennismakingsgesprek... Lees verder...