DMG in beeld

Werken bij De Mandemakers Groep (DMG) betekent deel uitmaken van een groot en ambitieus familiebedrijf. We blijven continue in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen zijn voor jou als medewerker. Wil jij meer weten over een bepaalde functie? Of ben je benieuwd wie je toekomstige collega wordt? Neem nu een uniek kijkje achter de schermen bij DMG! We hebben 14 medewerkers gevraagd wat meer te vertellen over hun functie en werkzaamheden bij DMG.

 

Nog steeds nieuwsgierig? We hebben ook een heleboel collega’s gevraagd een stukje te schrijven over hun baan bij DMG,
die kan je hier vinden.

 

DMG Videos

Marketing functie

Chris vertelt over zijn functie als Online Marketeer bij De Mandemakers Groep (DMG). Ben jij ook op zoek naar een marketing functie? Kom ons team versterken?

Bezorger

Henk is bezorger bij De Mandemakers Groep (DMG), hij vertelt over de functie en waar hij op let als een sollicitant een dagje meedraait op de vrachtwagen. Kom jij ons team versterken?

Montage

Jan werkt bij De Mandemakers Groep (DMG) als monteur. Hij vertelt hier wat meer over zijn werk als monteur en DMG. Kom jij ons team versterken?

Kassa/Klantenservice Woonexpress

Michèle werkt bij Woonexpress als Kassa/Klantenservice. Ze vertelt meer over haar werkzaamheden bij Woonexpress. Kom jij ons team versterken?

Gastvrouw Keukenmaxx

Michelle is gastvrouw bij Keukenmaxx. Ze vertelt over haar functie als gastvrouw en laat je een kijkje nemen bij Keukenmaxx. Kom jij ons team versterken?

Vestigingsmanager Mandemakers Keukens

Nick is vestigingsmanager bij Mandemakers Keukens. Hij vertelt wat er allemaal komt kijken bij de functie vestigingsmanager. Kom jij ons team versterken?

Verkoopster Wooning

Nicolette is verkoopster bij Wooning, ze vertelt over haar dagelijkse werkzaamheden en waarom verkopen helemaal haar ding is. Kom jij ons team versterken?

Corporate Recruiter

Roos werkt als Corporate Recruiter bij De Mandemakers Groep (DMG). Als je bij DMG op sollicitatiegesprek mag komen, kan het zijn dat je eerste gesprek met haar is. Bekijk hier waar Roos op zal letten. Kom jij ons team versterken?

Klantenservice

Rudolf is medewerker Klantenservice bij De Mandemakers Groep (DMG). Hij vertelt wat er allemaal bij komt kijken en wat zijn functie uitdagend houdt. Kom jij ons team versterken?

Verkoper Piet Klerkx

Thijs is werkzaam als verkoper bij Piet Klerkx. Wat er zo leuk is aan het verkopen van meubelen bij Piet Klerkx? Bekijk het filmpje en kom erachter! Kom jij ons team versterken?

Orderverwerking

Tim is Teamleider bij De Mandemakers Groep. Hij vertelt over de afdeling Orderverwerking en waarom hij graag werkt bij DMG. Kom jij ons team versterken?

Magazijnmedewerker

Wim is werkzaam bij De Mandemakers Groep in het magazijn. Bekijk hier het filmpje, Wim vertelt meer over zijn werkzaamheden. Kom jij ons magazijn team versterken?

Regiomanager Keuken Kampioen

Guido is Regiomanager bij Keuken Kampioen, hij vertelt over zijn functie en geeft tips waar hij op let als een sollicitant bij hem op gesprek komt voor een functie in de verkoop. Ben jij op zoek naar een baan in de verkoop?