Werken bij DMG

Wanneer jij bij DMG komt werken word je onderdeel van een ambitieus familiebedrijf. Je werkt voor een financieel gezond en toonaangevend bedrijf dat de grootste werkgever op het gebied van keukens, meubelen en sanitair in Nederland is. Ruim 5.000 collega’s wereldwijd streven naar het allerbeste voor onze klanten en dragen bij aan een steeds verder groeiende organisatie. DMG blijft continue in beweging waardoor er volop kansen en uitdagingen voor de medewerkers liggen.

Cultuur van DMG
De cultuur van DMG is gebaseerd op de normen en waarden van oprichter Ben Mandemakers. Ruim 35 jaar geleden heeft Ben Mandemakers de fundamenten van het bedrijf gelegd en heeft hij het bedrijf laten groeien door altijd de klant centraal te stellen, hard te werken en waar nodig een stapje extra te zetten. Deze kenmerken zie je nog steeds terug bij de medewerkers van DMG.

Doorgroeimogelijkheden
Ondanks de groei die onze organisatie heeft doorgemaakt ben je zeker geen nummer. Doordat we werken in verschillende disciplines heb je een eigen werkomgeving in het grotere geheel en heb je te maken met korte communicatie lijnen en een persoonlijke benadering. Anderzijds biedt de grootte van DMG je mogelijkheden om door te groeien naar een hogere functie wanneer je daar aan toe bent of wanneer je opzoek bent naar een nieuwe uitdaging binnen een andere discipline.

Cultuurpijlers
Bij DMG houden we van open en directe communicatie en verwachten we van onze medewerkers een ondernemersmentaliteit. Hieronder verstaan we een hoog verantwoordelijkheidsgevoel, de drive om altijd de beste prestaties te leveren en betrokkenheid bij jouw afdeling en onze organisatie. Je werkt in een commerciële organisatie waar veel gewerkt wordt met te behalen doelstellingen.

  1. Kennis en kwaliteit
    Wij investeren veel in opleidingen, hebben een eigen DMG Academy en iedere medewerker heeft toegang tot tal van online cursussen via de online learning tool Goodhabitz. Kortom wij vinden het belangrijk dat jij je persoonlijk blijft ontwikkelen, we zoeken daarom medewerkers die open staan om te blijven leren. Verder werken bij DMG gedreven medewerkers die gaan voor het hoogst haalbare resultaat en niet zomaar tevreden zijn. We verwachten van onze medewerkers dat zij continu het beste uit de functie, maar vooral ook uit zichzelf willen halen om zo optimale prestaties neer te zetten.
  2. Klantgericht en persoonlijk
    In alle functies staat de klant centraal, of dit nu gaat om de (potentiële) klanten in onze winkels of je eigen collega’s als je een back-office functie hebt, bij DMG is een klantgerichte instelling een must om succesvol te zijn. Als je bij ons komt werken is een positieve instelling een must! Onze medewerkers gaan altijd op zoek naar een oplossing voor onze klant en bedenken daarbij altijd hoe iets wél kan.
  3. Zelfstandigheid
    Een commerciële retail organisatie is erg dynamisch: ontwikkelingen gaan snel en we lopen graag een stapje voor op de ontwikkelingen in de markt. Iedere medewerker is dan ook gewend om zich snel aan te passen aan veranderingen en staat een praktische instelling, het nemen van initiatief en doelgerichtheid dan ook hoog in het vaandel.

Plezier in je werk

Vanzelfsprekend moet hard werken ook gepaard gaan met waardering en plezier in je werk. De sfeer is informeel en collegiaal te noemen. Je doet je werk mét en voor elkaar. Regelmatig wordt er ook op informele momenten contact met elkaar gezocht, zoals een vrijdagmiddagborrel in het café op het hoofdkantoor, het vieren van een jubileum, de grote DMG feesten, of een teamuitje met de vestigingen.

Benieuwd wat onze medewerkers zelf zeggen over het werken bij DMG?

Bekijk hier de ervaringen van onze collega’s.

 

Vacatures per mail?

Wil jij de nieuwste vacatures per mail ontvangen? Maak hier je persoonlijke vacature alert aan en ontvang de nieuwste DMG vacatures per mail.

Alert aanmaken

Bekijk de interactieve video!

Benieuwd naar de waarden van DMG? Doorloop dan de interactieve video en bepaal zelf hoe de video verloopt!
Schud jij uiteindelijk de hand van de heer Mandemakers?

Bekijk de video