Woord van de oprichter

Zo te zien ben je echt geïnteresseerd in DMG en wil je wel bij ons komen werken. Een goede keuze, want als je goed en gemotiveerd bent, kun je bij ons rekenen op een solide baan. Met volop kansen om aan je toekomst te bouwen. Bij DMG kunnen we namelijk altijd mensen gebruiken die hun werk met inzet en betrokkenheid willen doen. Zo is DMG ooit begonnen en ook groot geworden.

Ik geloof heilig in die aanpak. Toen ik met DMG begon, had ik één doel voor ogen: ik wilde een mooie omzet maken, maar met mijn eerste winkel ook de grootste keukenzaak van Nederland worden. Dat kon ik alleen maar bereiken door mijn klanten kwaliteit, betrouwbaarheid en zekerheid te bieden. En daar heb je betrokken medewerkers voor nodig. Dus ik heb van het begin af aan gezocht naar mensen die zich voor 100% wilden inzetten om samen met mij te groeien.

Deze mensen krijg je natuurlijk niet zomaar. Dat besefte ik toen al en dat besef ik nog steeds. Daarom vind ik het belangrijk om je een werkomgeving te bieden waarin je je echt thuisvoelt. Binnen een familiebedrijf waarin werkplezier en collegialiteit de boventoon voeren. Daar staat tegenover dat je het zelf ook leuk moet vinden om deel uit te maken van deze grote familie. Dat je wilt bijdragen aan het succes van een grote onderneming en er trots op bent om bij ons te werken. En vooral: dat je echt betrokken bent bij het bedrijf. Want al begint alles met de kwaliteit van onze producten, met onze mensen kunnen we het verschil maken!

Voor mensen met ambitie staan we bij DMG ook altijd open. In de loop der jaren hebben al heel wat starters binnen de organisatie carrière gemaakt. Ze zijn bijvoorbeeld gestart als logistiek medewerker en zijn nu teamleider in ons magazijn. Of ze zijn als verkoper doorgegroeid binnen de verschillende verkoopformules. Dat is binnen DMG heel normaal.

Om succesvol te zijn, verwacht ik van mijn medewerkers dat ze hard werken en er elke dag voor gaan. Maar het allerbelangrijkste vind ik dat iedereen binnen mijn bedrijf klantvriendelijk is. Net als onze klanten, hecht ik grote waarde aan een welgemeende glimlach. Zolang die er is, zie ik de toekomst van DMG zeer positief tegemoet.

Als je nu denkt: zo voel ik dat ook, dan ben ik serieus in jou geïnteresseerd. Want mensen die hun kansen zien en grijpen, zijn ook de beste mensen voor DMG! En omgekeerd: als je goed genoeg bent voor DMG, kun je veel van ons verwachten. Durf jij de uitdaging aan om alles uit jezelf te halen? Dan zeg ik: aarzel niet, solliciteer en we gaan elkaar vast een keer tegenkomen!

Ben Mandemakers

 

Bekijk de interactieve video!

Benieuwd naar de waarden van DMG? Doorloop dan de interactieve video en bepaal zelf hoe de video verloopt!
Schud jij uiteindelijk de hand van de heer Mandemakers?

Bekijk de video

Vacatures per mail?

Wil jij de nieuwste vacatures per mail ontvangen? Maak hier je persoonlijke vacature alert aan en ontvang de nieuwste DMG vacatures per mail.

Alert aanmaken